Ман Юнайтед може да впечатли в Мадрид


И. Ангелов

Ман Юнайтед може да впечатли в Мадрид

Атлетико Мадрид - Манчестър Юнайтед
Стадион: Уанда Метрополитано
Дата: 23.02.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Атлетико Мадрид загуби цели 7 от последните си 13 мача във всички турнири, но все пак загря добре за този важен двубой от Шампионска лига с 3:0 над Осасуна през уикенда в локалната Ла Лига. Напоследък формата не е най-добрата за тима, а Яник Караско ще е наказан и за двата мача с Юнайтед, което ще е проблем.

Манчестър Юнайтед за първи път от дълго време вкарва повече от 1 гол в два поредни мача, като след като го направи срещу 10 човека от Брайтън във Висшата лига, тимът вкара 4 и на гости на Лийдс, който е в затруднено положение. Все пак с новопридобита увереност и Бруно Фернандеш във форма тимът ще вярва в шансовете си срещу испанския гранд.

Откъм състави, при домакините освен наказаният Караско контузени са Дануел Уас и Матеус Куня. Диего Симеоне ще се надява да може да разчита на Марио Хермосо, който бе болен от коронавирус. Нападателят Луис Суарес има само 2 гола в последните 9 срещи с Манчестър Юнайтед.

При гостите Единсон Кавани остава под въпрос и вероятно няма да участва след като пропусна поредни срещи. Бившият бранител на Реал Мадрид Рафаел Варан се върна в игра като резерва в последния мач и сега ще може да стартира.

Кристиано Роналдо има 25 гола в 35 мача в кариерата си срещу Атлетико, което вероятно ще го направи титуляр. 

Манчестър Юнайтед не загуби в последните си 5 мача в ШЛ и традиционно се представя добре на гости в последните години. В своите мачове "червените дяволи" стартират уверено и след вкаран гол приемат играта на съперника, но това не се случи в последния мач, което може да е знак за прогрес - и като резултат тимът вкара и повече голове в срещата си. Ралф Рангник ще има шанса да покаже на най-високо ниво дали отборът му върви към прогрес или ще се върне в обичайното разочароващо русло за мениджъра.

Прогноза: Атлетико Мадрид - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Далот
Телес
Бруно
МакТоминей
Погба
Санчо
Роналдо
Еланга
Кореа
Суарес
Лемар
Йоренте
Коке
Кондогбиа
Рейнилдо
Вършалко
Хименес
Савич
   
Облак
 
Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)

Обоснована прогноза: Атлетико Мадрид - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
807