Ювентус няма да загуби във Виляреал


И. Ангелов

Ювентус няма да загуби във Виляреал

Виляреал - Ювентус
Стадион: Естадио де ла Серамика
Дата: 22.02.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Виляреал няма загуба в последните си 4 срещи преди тази в Шампионска лига, като последно тимът се разправи с Гранада с 4:1 в събота следобед в Ла Лига. У дома испанците нямат загуба в 6 поред и само Атлетико и Реал Мадрид не бяха победени в периода тук.

Ювентус има само 1 загуба от 10-те си срещи през 2022-ра година, и тя дойде във важната среща в Суперкупата срещу Интер. В петък обаче тимът също загуби точки в дербито с Торино 1:1, което не бе перфектна подготовка за този мач.

В двата лагера има известни проблеми заради липсващи имена. При домакините с контузии са Франсис Коклен, Жерар Морено и Рубен Пеня, докато под въпрос са още Джовани Ло Селсо и Етиен Капу. Всички изброени са важни имена от титулярния състав.

Юве няма да разчита на контузените Киеза, Бонучи и Киелини, но под въпрос са още Дибала, Пелегрини и Ругани. Алекс Сандро игра като централен бранител в нетипична роля с Торино, но може да премине на фланга със завръщането на Данило.

Ювентус има 6 победи в последните 7 в Шампионска лига. Гостите обаче имат доста проблеми в защитата и могат да получат голове. Важно ще е с какъв атакуващ потенциал ще започнат за да могат да спечелят или поне държат паритета.

Прогноза: Виляреал - Ювентус 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Шчесни
   
Данило
Лихт
Куадрадо
Сандро
Локатели
Закариа
Рабио
Бернардески
Влахович
Мората
Диа
Данхума
Морено
Пино
Парехо
Тригерос
Педраса
Фойт
Торес
Албиол
   
Асенхо
 
Виляреал (Унай Емери)

Обоснована прогноза: Виляреал - Ювентус 1:1

  Сподели
679