Крауч очаква, че английски отбор ще спечели ШЛ


Н. Гавазов

Крауч очаква, че английски отбор ще спечели ШЛ

Бившият нападател на Англия Питър Крауч вярва, че три от четирите отбора от Висшата лига имат реални шансове да спечелят Шампионска лига този сезон.

Крауч очаква да види още един английски финал и смята, че "червените дяволи" са най-слабите представители на Висшата лига.

"Живеем във вълнуващи времена за английския футбол. Това е период на доминация на Висшата лига.

Два английски финала за три години говорят много и аз не бих рискувал да залагам срещу третия за четири години в Санкт Петербург на 28 май.

Наистина не виждам кой може да попречи на клубовете от Висшата лига. Ливърпул и Сити са моите фаворити и не мога да поставя друг между тях.

Челси стана световен шампион през уикенда и има реална възможност да защити титлата си (победител в Шампионска лига). Джо Коул все още говори с момчетата от Лил и те вярват в себе си, но Челси трябва да е твърде силен за тях.

Само за Манчестър Юнайтед се съмнявам. Те имат добри моменти, но шансовете в сблъсъка им с Атлетико са 50-50. Зависи как ще изглежда Юнайтед.

Байерн е реална заплаха. Робърт Левандовски е безмилостен и има подкрепа от бърз и техничен халф. Останалите? Реал остава отбор от най-високо ниво, но изостава от останалите. ПСЖ има играчи от най-високо ниво, но ще заиграят ли някога наистина?", заяви Крауч.

  Сподели
529