Ман Юнайтед ще си върне на Йънг Бойс


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще си върне на Йънг Бойс

Манчестър Юнайтед - Йънг Бойс
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 08.12.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед вече си гарантира, че ще излезе от групата си в Шампионска лига от първата позиция, но Ралф Рангник вероятно ще търси как да надгради над първата си победа след пристигането вместо да отслаби състава си. В първия мач с германеца Юнайтед взе първа суха мрежа на "Олд Трафорд" от месец април след 1:0 над Кристъл Палас.

Йънг Бойс се държа изключително добре срещу Аталанта в предходния кръг, но късен гол в 88-ата минута заличи надеждите за прогрес. Сега тимът е на четвърта позиция но би могъл да прескочи Аталанта на трето място ако италианците загубят от втория - Виляреал и Йънг Бойс победи в Манчестър.

Откъм състави, при домакините Погба, Варан и Кавани продължават да лекуват травми. Под въпрос са още Шоу, Марсиал и Лингард. При гостите проблемите са доста - аут са Гарсия, Балмоос, Рийдер, Фаснахт, Зесигер, Петинат, Монтейро и Нсаме. Фабиан Лущенбергер се върна от дълго лечение на контузия и ще премине късен тест.

Манчестър Юнайтед вкара поне по 2 гола в 4 поредни мача в ШЛ. Йънг Бойс допусна поне по 2 в 3 мача поред в турнира. Те победиха Юнайтед на старта, но сега виждаме друг отбор и мениджър, който ще цели втора поредна суха мрежа на "Олд Трафорд" за първи път от октомври 2020 г.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Йънг Бойс 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Йънг Бойс (Дейвид Вагнер)
 
Файвър
   
Лаупер
Лущенбергер
Хефти
Лефорт
Ебишер
Перейра
Сиеро
Елиа
Зирбатшой
Нгамалеу
Рашфорд
Гринууд
Бруно
Бек
Фред
МакТоминей
Телес
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Йънг Бойс 2:0

  Сподели
505