Зрелищна драма между Йънг Бойс и Аталанта (видео)


И. Ангелов

Зрелищна драма между Йънг Бойс и Аталанта (видео)

Йънг Бойс посрещна Аталанта в петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. След като по-рано днес Манчестър Юнайтед си гарантира прогрес след победа с 2:0 над Виляреал и събиране на 10 точки, Аталанта имаше шанса да заеме второ място над Виляреал, който има 7 т. След зрелищно 3:3 на стадион "Уанкдорф" обаче домакините на два пъти се върнаха срещу италианците, а в края и обърнаха и допуснаха за да останат с 4 точки на дъното, 2 зад италианците.

В 10-ата минута днес гостите поведоха чрез Сапата, който пое с гръб към вратата и намери начин да вкара за 1:0. Домакините се върнаха в 39-ата минута след корнер на Ебишер, който достигна Зирбатшой за удар с глава и 1:1.

След почивката Аталанта отново поведе рано в 51-ата минута когато с мощен удар защитникът Паломино направи резултата 2:1. В 80-ата минута обаче Нгамалеу напредна от дясно и върна за Сиеро, който с ляв крак оформи 2:2.

Драмата бе пълна в края на срещата като в 84-ата минута Ебишер асистира и на Хефти за удар право в ъгъла на безпомощния Мусо за 3:2, но 4 минути след това Аталанта се върна до 3:3 чрез Луис Муриел, появил се само минута преди да донесе точката.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
323