Юнайтед постигна нова победа над Виляреал (видео)


И. Ангелов

Юнайтед постигна нова победа над Виляреал (видео)

Виляреал посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на "Естадио де ла Серамика" двата тима се разделиха при 2:0 за Юнайтед, като голяма заслуга за това има и вратарят на гостите Давид де Хеа, който се прояви с редица изключителни спасявания в срещата преди решителен гол на Кристиано Роналдо и втори на Санчо.

До почивката "жълтата подводница" доминираше във владението и положенията, като Де Хеа спаси две големи ситуации пред Гомес и Тригерос. Юнайтед имаше 1 точен удар с глава от Роналдо при подаване в полето, но той бе право в Рули.

В 59-ата минута Тригерос отправи нов опасен и силен удар по Де Хеа през краката на Магуайър и без голяма видимост испанският страж реагира феноменално за ново спасяване. В 78-ата минута Фред притесни Капу и топката отскочи към Роналдо, който със завъртане и без никаква подготовка прехвърли вратаря за 1:0.

В 90-ата минута резервата Бруно остави една топка за Санчо в полето, той си я нагласи и с мощен удар в горната греда и мрежата вкара първия си гол за клуба за 2:0.

Преди по-късната среща от групата днес Юнайтед повежда с 10 точки, Виляреал има 7, Аталанта - 5 и Йънг Бойс - 3 т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
433