Аталанта ще повтори затруднен Йънг Бойс


И. Ангелов

Аталанта ще повтори затруднен Йънг Бойс

Йънг Бойс - Аталанта
Стадион: Щад де Суис
Дата: 23.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Йънг Бойс не се намира в добро състояние напоследък, като има само 1 победа в последните си 7 срещи. В тима има проблеми с липсващи играчи, но поне равенството 1:1 с Грасхопър преди паузата за национални срещи прекрати серията от 3 поредни загуби.

Аталанта вече 6 срещи няма загуба след като последно надигра Специа с 5:2 в събота. Тимът преживява трудна кампания този сезон и е далеч от показания стандарт от миналата година, и със само 1 победа в ШЛ все пак шансът за прогрес през групата е налице, защото тимът има 5 точки, а Виляреал и Ман Юнайтед имат по 7 и играят един срещу друг. 

Цял един отбор от играчи липсва при домакините заради контузии - Мохамед Али Камара, Кристиан Фаснахт, Давид Фон Балмоос, Седрик Цесигер, Жан-Пиер Нсаме, Жоел Монтейро, Естебан Петинат, Фабиан Лущенбергер и Абдула Лайдани.

При гостите само Хатебур, Госенс и Ловато са с проблеми. Очаква се отново по фланговете да видим Давиде Дзапакоста и Йоаким Маехле. 

Йънг Бойс има 3 поредни загуби в ШЛ, включително от Аталанта в Италия. У дома тимът ще има подкрепата на феновете, но все пак фаворити са италианците, които ще са мотивирани да вземат мястото на евентуалния загубил от другата среща в групата.

Прогноза: Йънг Бойс - Аталанта 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
260