Малмьо пак ще отстъпи на Зенит


И. Ангелов

Малмьо пак ще отстъпи на Зенит

Малмьо - Зенит Санкт Петербург
Стадион: Еледа
Дата: 23.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Малмьо все още не успява да вкара гол и да спечели точка в групите на Шампионска лига след 4 кръга в осма група. До тук тимът допусна 12 пъти и в последния сблъсък с този съперник в Русия допусна 4. Формата като цяло в сезона на Малмьо не е на ниво и от последните 9 мача у дома тимът спечели само 3 пъти.

Единствените 3 точки за Зенит в групата с Челси и Ювентус е именно над Малмьо. Очаква се нов лесен успех за тима, който навлиза в срещата във форма и след погром над Нижни Новгород с 5:1 в локалната Висша лига.

Откъм състави отново Малмьо е в затруднено положение в по-голяма степен. Феликс Меимо е под въпрос, и със сигурност контузени остават Тойвонен, Кристиансен, Ракип, Сейдиу и Кнудсен. 

Зенит има проблеми само с двама липсващи - Далер Кузяев и Станислав Критсюк. През уикенда от своите травми се върнаха Дъглас Сантос и Магомед Оздоев, които може и да получат почивка заради риска от рецидив.

Малмьо има 5 поредни загуби в ШЛ и в последните 4 не вкара гол. Зенит има 6 загуби в последните 7 в този турнир, но тотално надигра противника при последната им среща, което се очаква отново. При победа руснаците ще си гарантират и прогрес в Лига Европа.

Прогноза: Малмьо - Зенит Санкт Петербург 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Зенит (Сергей Шемак)
 
Кержаков
   
Ловрен
Кристяков
Ракитский
Караваев
Бариос
Вандел
Сантос
Малком
Дзюба
Клаудиньо
Чолак
Бирмансевич
Олсон
Пеня
Иноцент
Левицки
Бергет
Брорсон
Нилсен
Ахмедходжич
   
Дахлин
 
Малмьо (Жон Дал Томасон)

Обоснована прогноза: Малмьо - Зенит 0:3

  Сподели
285