Реал Мадрид няма да има проблеми срещу Шахтьор Донецк


Н. Гавазов

Реал Мадрид няма да има проблеми срещу  Шахтьор Донецк

Реал Мадрид - Шахтьор

Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид

Дата: 03.11.2021 г.

Час: 19:45

Съдия: Бено Бастиен (Франция)

Реал Мадрид ще посрещне Шахтьор Донецк в мач от четвъртия кръг на Шампионска лига. Само преди две седмици украинците катастрофираха в Киев срещу испанците, допускайки срамна загуба от 5:0, като четири от попаденията паднаха след почивката. Точно в тази среща си пролича разликата в класите, а опитът на "миньорите" да се надиграват с "бланкосите" доведе до пълен провал.

След тази среща Реал Мадрид пътува и до Барселона, където победи историческия си съперник, но веднага след това последва безплодно домакинско равенство с Осасуна. Въпреки това през уикенда мадридчани зарадваха феновете си, записвайки труден успех като гост на Елче, което им помогна да се доближат на точка от лидера в Примера дивисион Реал Сосиедад. Що се отнася до Шампионска лига, там "бланкосите" имат 6 точки, колкото и Шериф и с два пункта пред третия Интер.

Шахтьор постигна три победи от три мача след злополучното си домакинство на Реал Мадрид, но едва ли трябва да обръщаме толкова голямо внимание на това, тъй като преди двубоя с "бланкосите" хората на Роберто Де Дзерби разгромиха Зоря с 6:1. Така "миньорите" събраха 32 точки, с три по-малко от лидера в украинското първенство Динамо Киев. В Шампионска лига Шахтьор има само един пункт в актива си и изостава от третия Интер с три точки.

Не е трудно да прогнозираме резултата в мача. Естествено, Реал Мадрид е фаворит в мача и може би Анатолий Трубин ще има много работа в него. В първата среща Де Дзерби заложи на агресивен и атакуващ футбол, който доведе до катастрофа, сега очакванията са за по-затворена игра на украинците и за това предполагаме, че домакините ще постигнат победа, но с по-минимална разлика.

Прогноза: Реал Мадрид - Шахтьор 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шахтьор (Роберто Де Дзерби)
 
Пиятов
   
Додо
Сантос
Матвиенко
Исмаили
Майкон
Степаненко
Тете
Патрик
Соломон
Фернандо
Жуниор
Мариабо
Азар
Модрич
Каземиро
Кроос
Менди
Алаба
Милитао
Карвахал
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - Шахтьор 3:0

  Сподели
351