Роналдо с два отново спасява Ман Юнайтед (видео)


И. Ангелов

Роналдо с два отново спасява Ман Юнайтед (видео)

Аталанта посрещна Манчестър Юнайтед в срещата от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на стадион "Гевис" домакините изпуснаха късно победата и при 2:2, и след победата у дома на Виляреал над Йънг Бойс с 2:0 сега испанците водят класирането заедно с Юнайтед със 7 точки, Аталанта има 5, а Йънг Бойс - 3 т.

В 5-ата минута днес при добро положение пред МакТоминей топката срещна защитник и гредата на домакините. В 12-ата минута Йосип Иличич обаче откри за Аталанта като стреля през краката на Шоу от дъгата и топката премина и под Де Хеа макар да бе право в него за 1:0.

В 38-ата минута Рафаел Варан се контузи за Юнайтед и бе заменен от Гринууд. Младокът бе в основата на изравнителния гол в 46-ата минута когато изведе Бруно в полето, португалецът с пета остави за Роналдо и той вкара за 1:1.

След почивката Аталанта поведе отново с 2:1 в 56-ата минута когато Паломино прати топка напред, Магуайър покри засада на Сапата и нападателят пробяга цялото поле на противника за да вкара. До края Юнайтед стигна само до нова греда чрез Гринууд, а в добавеното време той асистира на Роналдо за удар от дъгата с перфектна техника, който доведе до 2:2.

Междувременно на "Естадио де ла Серамика" Виляреал спечели срещу Йънг Бойс с 2:0 като тук първо вкара Етиен Капу в 36-ата минута. Корнер от ляво бе изпълнен късо и топката бе пратена към Гаспар на далечната греда, той свали с глава и Капу стреля, но бе блокиран и трябваше да довкара за гола. В 90-ата минута Гроневелд оформи 2:0.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
579