Роналдо донесе обрат на Юнайтед над Аталанта (видео)


И. Ангелов

Роналдо донесе обрат на Юнайтед над Аталанта (видео)

Манчестър Юнайтед посрещна Аталанта в срещата от третия кръг на Шампионска лига. Днес на "Олд Трафорд" видяхме изключителен обрат за домакините след 2 гола пасив на почивката до 3:2, с което Юнайтед води групата с 6 точки, Аталанта остава с 4, Виляреал също има 4 и Йънг Бойс е последен с 3 т. след загубената от испанците среща днес с 3:1.

До почивката днес Аталанта доминираше със страхотен футбол и в 15-ата минута Дзапакоста напредна от ляво и надбяга защитата, пусна успоредно подаване и Пашалич завърши от близо за 1:0. В 28-ата минута при корнер на Коопмайнерс добра позиция в полето намери Демирал за да играе с глава за 2:0. Юнайтед отговори с положения пред Фред и Рашфорд, като последният нацели и горната греда. Феновете освиркаха Юнайтед при сигнала за край на полувремето.

След почивката обаче Юнайтед излезе много по-мотивиран и заигра по-остро, като ситуациите следваха една след друга. В 53-ата минута Бруно изведе Рашфорд за удар по диагонала и 2:1. Последва положение пред МакТоминей, който също нацели греда от близо.

В 75-ата минута резервата Кавани намери Магуайър на стрелкова позиция за първия гол на защитника в ШЛ и 2:2. В 81-ата минута Люк Шоу центрира на главата на Кристиано Роналдо за драматичен обрат и победа с 3:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
319