Челси разби Малмьо, Юве с успех в края (видео)


И. Ангелов

Челси разби Малмьо, Юве с успех в края (видео)

Челси посрещна Малмьо в срещата от третия кръг на групите на Шампионска лига. Днес на "Стамфорд Бридж" домакините спечелиха с 4:0, но загубиха двама човека преди почивката поради контузии. Лукаку напусна след двайсетина минути игра и бе заменен от Хаверц, и Вернер в 44-ата минута бе заменен от Хъдсън-Одой заради проблем в бедрото.

В 9-ата минута Малмьо не се справи добре с един корнер и Силва центрира от дясно на останалия в полето Кристенсен за 1:0. В 17-ата минута Лукаку спечели дузпа срещу Нилсен, но получи и контузия, заради която бе заменен докато Жоржиньо реализира за 2:0.

След почквата в 48-ата минута резервите Одой и Хаверц комбинираха за гол с копване над вратаря от последния и 3:0. В 55-ата минута Жоржиньо вкара и втора дузпа за 4:0 след като Ларсон повали Рудигер в полето.

Междувременно в другата среща в групата Зенит издържа почти до края с Ювентус, но допусна късно за победа на италианците с 1:0. Тук Кулушевски донесе победа на "Старата госпожа". По този начин Юве остана първи с 9 точки, Челси има 6, Зенит - 3 и Малмьо - 0 т.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
201