Челси няма да има проблеми с Малмьо


И. Ангелов

Челси няма да има проблеми с Малмьо

Челси - Малмьо
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 20.10.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Челси загуби два поредни мача срещу Манчестър Сити и Ювентус, след което отговори с победи над Саутхемптън и Брентфорд преди и след паузата за национални срещи. Тук домакините от Лондон ще са уверени в продължаване на формата с оглед класата на съперника.

Малмьо постигна четвърта победа от последните си 6 мача през уикенда като надви Йостерсундс с 3:0. В Шампионска лига обаче тимът е на дъното на групата със Зенит и Ювентус, от които вече загуби без да вкара, допускайки 7 пъти.

Откъм състави, при домакините Рудигер и Пулисич отсъстват с травми. Тиаго Силва закъсня с прибирането от националния отбор и бе заменен последно от Маланг Сар в защитата, който впечатли срещу Брентфорд и може да получи нова изява. Хаким Зиеч е поставен под въпрос.

При гостите Анел Ахмедходжич е с наказание заради червения картон срещу Зенит, като се очаква да бъде заменен от Никлас Мойзандер. Тойвонен, Левицки, Кнудсен и Сейдиу са с контузии.

Малмьо има 3 поредни загуби в ШЛ, в които и допусна по най-малко 2 гола. Очаква се протоколен двубой и победа за домакините.

Прогноза: Челси - Малмьо 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Малмьо (Жон Дал Томасон)
 
Дахлин
   
Мойзандер
Нилсен
Брорсон
Ларсон
Иноцент
Ракип
Кристиансен
Бергет
Чолак
Бирманцевич
Вернер
Лукаку
Алонсо
Маунт
Жоржиньо
Канте
Азпиликуета
Сар
Силва
Кристенсен
   
Кепа
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Малмьо 3:0

  Сподели
396