Аталанта няма да загуби в Манчестър


И. Ангелов

Аталанта няма да загуби в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Аталанта
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 20.10.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед поведе срещу Лестър Сити през уикенда и бе обърнат, като загуби с 4:2 в крайна сметка в една от по-леките срещи от предстоящ свръхтежък график за тима на Оле Гунар Солскяер. Напрежението започва да се натрупва над мениджъра след само 2 победи в последните 7 мача за него.

Аталанта изглежда намери себе си след колеблив старт на сезона. Тимът от Серия А спечели 4 пъти в последните си 6 мача и като гост няма загуба за кампанията.

Откъм състави, при домакините Фред и Кавани се завърнаха късно след срещите с националните отбори, поради което пропуснаха последния мач, но може да участват тук. Солскяер призна, че е избързал със завръщането на Хари Магуайър в игра, и капитанът бе причината за един от головете на противника в последната среща, поради което и може да получи почивката си тук. С контузията на Варан негов заместник може да е Баили. Марсиал и Диало също са поставени извън тима с травми.

При гостите проблеми също не липсват, като контузени са Хатебур, Пешина, Госенс, Джимсити и капитанът Толой. Последните двама са титуляри в защитата и 21-годишният Матео Ловато може да има тежка вечер срещу Кристиано Роналдо. Крайните бранители Хатебур и Госенс ще бъдат заменени от Дзапакоста и Маехле както до момента. В последния кръг на Серия А Йосип Иличич вкара на два пъти и ще се надява да стартира.

С оглед формата и на двата отбора, настроението е в полза на гостите и ще се очаква най-малкото да не загубят този двубой. При нова липса на победа пък позицията на Солскяер ще загуби още от опората си.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Аталанта 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)
 
Мусо
   
Ловато
Демирал
Паломино
Дзапакоста
Роон
Фройлер
Маехле
Малиновский
Сапата
Иличич
Роналдо
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
Фред
Шоу
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Аталанта 2:2

  Сподели
328