Йънг Бойс ще изненадат и Виляреал


И. Ангелов

Йънг Бойс ще изненадат и Виляреал

Йънг Бойс - Виляреал
Стадион: Уанкдорф Стейдиъм
Дата: 20.10.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Йънг Бойс спечелиха 3 точки от двата кръга до тук в Шампионска лига след известната победа над Манчестър Юнайтед. Последно пък тимът имаше аргументи за по-добър резултат от загубата с 1:0 от Аталанта, която в момента води класирането с точка над Юнайтед и Йънг Бойс.

Виляреал заема последната позиция в групата с 1 точка, спечелена от Аталанта с 2:2 на старта. "Жълтата подводница" спечели само 2 мача този сезон и все още няма успех като гост. Добрата новина е само 1 загуба от последните 5 гостувания. Освен това и съставът е в перфектно здраве.

При домакините контузените са шестима - Цесигер, Монтейро, Файвре, Петинат, Нсаме и Лущенбергер. Очаква се да видим същия състав, който игра добре срещу Аталанта последно.

При гостите Унай Емери преживя по-ранните проблеми с липсващи играчи и сега може да разчита на пълен отбор. Вероятно е да видим 4-3-3 тук с Жерар Морено в нападение, подкрепен от Данхума и Пино от крилата. Франсис Коклен бе наказан за срещата с Ман Юнайтед, като се завръща сега.

Виляреал има 9 загуби в последните си 10 срещи в Шампионска лига и в тези загуби допусна по най-малко 2 гола във вратата си. Йънг Бойс показва добра форма у дома този сезон и ще опита да вземе трите точки тук.

Прогноза: Йънг Бойс - Виляреал 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виляреал (Унай Емери)
 
Рули
   
Албиол
Торес
Фойт
Морено
Парехо
Капу
Тригерос
Пино
Морено
Данхума
Нгамалеу
Зирбатшой
Елиа
Сиеро
Перейра
Ебишер
Гарсиа
Хефти
Лаупер
Камара
   
Балмоос
 
Йънг Бойс (Дейвид Вагнер)

Обоснована прогноза: Йънг Бойс - Виляреал 2:1

  Сподели
332