Бурдисо: Бием ли Шахтьор, никой няма да си спомня за мача на Олимпико


Н. Гавазов

Бурдисо: Бием ли Шахтьор, никой няма да си спомня за мача на Олимпико

Защитникът на Рома Николас Бурдисо сподели своите очаквания от предстоящата осминафинална среща-реванш от турнира Шампионска лига с Шахтьор Донецк. Както е известно, в първия двубой украинците победиха на „Олимпико" с 3:2. По такъв начин, задачата на „вълците" да продължат напред в надпреварата става много трудна, но Бурдисо е убеден, че той и съотборниците му могат да се справят с нея.

„Смяната на треньора винаги носи някаква промяна - сменя се маниера на игра, мотивацията, всичко. На нас ни беше нужна тази промяна. Сега ние започваме на чисто и искаме всичко да бъде както трябва. Надявам се срещу Шахтьор да продължим с доброто си представяне и да заличим пасива от Рим. Тогава никой няма да си спомня как завърши мача на "Олимпико", а всички ще казват, че сме продължили напред ", заяви за Sky Бурдисо.

„Аз съм на разположение на треньора и ако той прецени, че мога да играя, аз съм готов да го направя. Уверен съм в нашия отбор, защото това е Рома и никой не бива да го забравя. Имаме велика история, а същото важи и през тези последни години. Ако тази вечер победим, всичко около нас ще се промени и ще даде отражение на отбора в следващите няколко месеца", допълва защитника.

 

  Сподели
108