Байерн Мюнхен - Динамо Киев: Без шансове за гостите


Н. Гавазов

Байерн Мюнхен - Динамо Киев: Без шансове за гостите

Байерн Мюнхен - Динамо Киев

Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен

Дата: 29.09.2021 г.

Час: 22:00

Съдия: Марко Гуида (Италия)

Байерн Мюнхен посреща Динамо Киев в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига и ще се опита да потвърди статута си на фаворит в квартета.

Баварците още на старта показаха, че ще са без конкуренция в група Е, след като с лекота победиха Барселона на "Камп Ноу" с 3:0. В този мач германският колектив владееше топката в 52% от времето и отправи 17 удара към вратата на съперника, а точен удар на Томас Мюлер и дубъл на Роберт Левандовски оформиха класическия успех. Но вън от статистиката ще кажем, че Байерн бе с една глава над каталунците, които през първото полувреме нямаха удар в очертанията на вратата! След пътуването до Испания хората на Юлиан Нагелсман разглобиха Бохум със 7:0, а през уикенда надделяха с 3:1 над Гройтер Фюрт. След шест мача в Бундеслигата германският шампион е лидер в класирането, с три точки пред най-близките си преследвачи.

Динамо Киев започна кампанията си в главния европейски клубен турнир с нулево равенство срещу Бенфика в Украйна. Хората на Мирча Луческу с лекота отдадоха инициативата на съперника си, но въпреки това отправиха осем удара срещу вратата на "орлите", а след мача румънският специалист призна, че тактиката е била да не бъде загубена срещата. Във вътрешното първенство киевчани постигнаха две минимални победа след сблъсъка с португалците и в момента са лидери в таблицата за класиране, на три точки пред втория Шахтьор.

Коман и Улрх са контузени от домакините. Гостите са без Каргбо, Кулаш, Беседин и Попов. Рамирес излекува травмата и се завръща в строя.

Повечето букмейкъри оценяват шансовете на Байерн за успех на около 1.10, докато тези на киевчани са около 23.00. И това казва всичко. Интригата в мача следва да я търсим в количеството голове и кои ще са голмайсторите. Интересен вариант е, че баварците ще отбележат и през двете полувремена, головете ще са над 2.5, а Роберт Левандовски ще вкара.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Динамо Киев 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Динамо Киев (Мирча Луческу)
 
Бойко
   
Кендзера
Забарни
Сирота
Миколенко
Циганков
Сидорчук
Шарапенко
Пеня
Биялски
Шкурин
Левандовски
Сане
Мюлер
Гнабри
Горецка
Кимих
Дейвис
Ернандес
Упамекано
Павар
   
Нойер
 
Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - Динамо Киев 3:0

  Сподели
464