Малмьо ще отстъпи на Зенит


И. Ангелов

Малмьо ще отстъпи на Зенит

Зенит Санкт Петербург - Малмьо
Стадион: Газпром Арена
Дата: 29.09.2021 г.
Час: 19:45 ч.

Зенит на моменти изненадваше Челси на старта в Шампионска лига, но очаквано отстъпи с 1:0 в крайна сметка и зае предпоследната позиция именно над опонента си и определяният за аутсайдер в групата отбор.

Малмьо не поднесе никаква изненада и след 3:0 от Ювентус се намери на последно място след първия кръг на груповата фаза на ШЛ, от където не се очаква да помръдне. Все пак след 5 мача без успех в сезона, тимът на гостите спечели поредни срещи преди този двубой.

Откъм състави, при домакините с контузии са Деян Ловрен, Вячеслав Караваев и Магомед Оздоев. В последните 3 мача на тима Вилмар Бариос заема позиция в защитата и това може да продължи. Промяната на схемата на игра на домакините означава само 1 място в нападение за Артем Дзюба и Сардар Азмун.

Малмьо също не може да разчита на трима от своите играчи - Ола Тойвонен, Жонас Кнудсен и Оскар Левицки. Вероятно е да видим същата 11-ка както срещу Ювентус.

Зенит има 7 загуби в последните 8 мача в ШЛ. Руският тим обаче спечели всичките си 4 срещи у дома за тази кампания и вероятно ще подобри статистиката си.

Прогноза: Зенит Санкт Петербург - Малмьо 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Малмьо (Жон Дал Томасон)
 
Диауара
   
Ахмедходжич
Нилсен
Брорсон
Бергет
Иноцент
Кристиансен
Ракип
Риекс
Чолак
Бирманцевич
Клаудиньо
Азмун
Малком
Сантос
Вендел
Кузяев
Сутормин
Ракитский
Кристяков
Бариос
   
Кержаков
 
Зенит (Сергей Шемак)

Обоснована прогноза: Зенит - Малмьо 2:1

  Сподели
382