Челси ще надиграе Ювентус в Италия


И. Ангелов

Челси ще надиграе Ювентус в Италия

Ювентус - Челси
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 29.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Ювентус стартира много трудно сезона, но в Серия А успя да постигне две поредни победи с по 3:2 над Специа и Сампдория. Тези успехи дойдоха и на висока цена, след като Пауло Дибала и Алваро Мората получиха травми, а притеснително изглежда и допускането на толкова попадения.

Челси издържа без да загуби до миналия уикенд, когато не показа нищо срещу Манчестър Сити и отстъпи с 1:0, но реално можеше да получи огромен брой голове във вратата си. Това е първата среща между тези два отбора от 2012 година, когато "сините" спечелиха с 3:0 на гости.

Откъм състави, при домакините Артур и Дибала със сигурност пропускат, а Мората е поставен под въпрос. Вероятно Кулушевски ще замени Дибала тук.

Мейсън Маунт пропусна срещата с Ман Сити и е под въпрос заедно с Жоржиньо и Рийс Джеймс при Челси. Кристиан Пулисич е контузен.

Челси не допусна гол в 6 от последните си 8 мача в ШЛ, като спечели последните 3 поред. Ювентус има 6 победи в последните 7 в това състезание, като в тях вкара по най-малко 2 пъти. Формата на двата тима в началото на сезона определя гостите за фаворити, но проблемите с някои липсващи играчи от двете страни поставят въпросителен върху срещата.

Прогноза: Ювентус - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Кристенсен
Силва
Рудигер
Азпиликуета
Канте
Ковачич
Алонсо
Зиеч
Лукаку
Хаверц
Кен
Кулушевски
Рабио
Киеза
Локатели
Бентанкур
Сандро
Куадрадо
Лихт
Бонучи
   
Шчесни
 
Ювентус (Макс Алегри)

Обоснована прогноза: Ювентус - Челси 1:2

  Сподели
380