Виляреал ще затрудни разклатен Ман Юнайтед


И. Ангелов

Виляреал ще затрудни разклатен Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Виляреал
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 29.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед загуби 3 от последните си 4 мача във всички турнири и така Оле Гунар Солскяер отново е под напрежение след изключителния летен трансферен прозорец за отбора. "Червените дяволи" вече се намират в лоша позиция в Шампионска лига след като загубиха на старта с 2:1 от аутсайдера в групата Йънг Бойс, който не се очаква да затрудни Аталанта и Виляреал.

Миналата година пък Юнайтед загуби именно от Виляреал на дузпи на финала на Лига Европа. Последните 5 мача между тези отбори бяха равенства при 90 изиграни минути. 

Виляреал не показва надграждане след спечелването на Лига Европа миналата година, за съжаление на феновете. В първите 7 мача този сезон тимът направи 5 равенства, и с оглед историята между съперниците в тази двойка, е възможно да направи и още един.

Откъм състави, при домакините наказан е Арън Уан-Бисака, който бе изгонен в първия кръг. Хари Магуайър и Люк Шоу пък напуснаха с травми загубата с Астън Вила през уикенда, което ги поставя под въпрос. Диало и Рашфорд лекуват травми, но основното притеснение на Солскяер ще е в защита с потенциалните трима липсващи титуляри.

При гостите наказан е Франсис Коклен. С контузии са Чуквуезе, Раба, Пино и Жерар Морено, който вкара срещу Юнайтед на финала в ЛЕ. Той пропусна и последната среща с Реал Мадрид в Ла Лига.

Последните 5 мача между тези съперници бяха равенства. Виляреал допусна по най-малко 2 гола в 8 от последните си 9 мача в ШЛ. Манчестър Юнайтед има 3 поредни загуби в ШЛ и в тях допусна поне по 2 гола. Виляреал няма победа в 9 мача в ШЛ.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Виляреал 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виляреал (Унай Емери)
 
Рули
   
Албиол
Торес
Фойт
Педраса
Капу
Парехо
Тригерос
Гомес
Алкасер
Данхума
Роналдо
Санчо
Бруно
Гринууд
Матич
Погба
Телес
Далот
Варан
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Виляреал 2:2

  Сподели
545