Аталанта ще се справи с Йънг Бойс


И. Ангелов

Аталанта ще се справи с Йънг Бойс

Аталанта - Йънг Бойс
Стадион: Гевис Стейдиъм
Дата: 29.09.2021 г.
Час: 19:45 ч.

Аталанта има само 1 загуба в 7-те си срещи от кампанията до тук. Макар тимът все още да не показва страховитата форма от последните години, през уикенда видяхме 2:2 с Интер, който защитава титлата в Серия А. 

Йънг Бойс може би вече надскочи очакванията за тима през сезона за Шампионска лига, след като на старта на груповата фаза тимът надигра десет човека от Манчестър Юнайтед с 2:1. С повишено самочувствие тимът продължи формата с впечатляващи резултати - 7:1 и 6:1 като гост в локалното си първенство.

Откъм състави, за домакините централният бранител Хосе Луис Паломино може да пропусне след като напусна с травма срещата с Интер. Със сигурност аут са Муриел и Хатебур. 

При гостите проблемите са повече, но може да видим същата постройка от срещата с Ман Юнайтед. Контузени са Лущенбергер, Нсаме, Петинат, Монтейро и Майер, а под въпрос - Фаснахт, Збинден и Цезигер.

Йънг Бойс спечели последните си 4 мача в Шампионска лига, включително квалификации, като вкара и по най-малко 2 гола в тях. Тимът изглежда не е за подценяване, макар да остава аутсайдерът в групата.

Прогноза: Аталанта - Йънг Бойс 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Йънг Бойс (Давид Вагнер)
 
Балмос
   
Камара
Лаупер
Хефти
Гарсия
Сиеро
Перейра
Шпилман
Ебишер
Нгамалеу
Елиа
Иличич
Сапата
Малиновски
Госенс
Фройлер
Пасалич
Дзапакоста
Демирал
Джимсити
Толои
   
Мусо
 
Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)

Обоснована прогноза: Аталанта - Йънг Бойс 2:1

  Сподели
217