Ман Сити надви Лайпциг в мач с 9 гола (видео)


И. Ангелов

Ман Сити надви Лайпциг в мач с 9 гола (видео)

Манчестър Сити посрещна РБ Лайпциг в първата среща от първа група на Шампионска лига. Днес след победа с 4:2 "гражданите" поведоха класирането и оставиха противника последен след равенството на Клуб Брюж и ПСЖ.

В 16-ата минута корнер от Грилиш бе посрещнат от Аке и това бе 1:0. В 28-ата минута Де Брюйне премина човека си от дясно и центрира в опасната зона, където Мукиеле обърка изчистването си и вкара в собствената мрежа за 2:0.

Последва гол за гостите чрез Нкунку в 42-ата минута като Мукиеле се реабилитира с асистенция - 2:1. Преди да завърши полувремето в добавеното време удар на Торес бе блокиран от ръката на Клостерман и това бе дузпа, която Марез реализира за 3:1.

След почивката двата тима вкараха още 4 гола, като в 51-ата минута Олмо центрира на главата на Нкунку за 3:2. В 56-ата минута Диаш намери Грилиш за красив фалцов удар и 4:2. В 73-ата минута Нкунку стигна до хетрик от труден ъгъл срещу Едерсон, а 5:3 оформи Кансело, отново с красив гол от позиция извън полето в 75-ата.

Малко след това бившият защитник на Сити Ангелино бе изгонен, и "гражданите" завършиха с още един гол в 85-ата минута. Тук отново Рубен Диаш записа асистенция за попадение на Габриел Жезус.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
177