Гол в края донесе успеха на Йънг Бойс над Манчестър Юнайтед (видео)


FUTBOL-TV

Гол в края донесе успеха на Йънг Бойс над Манчестър Юнайтед (видео)

Йънг Бойс и Манчестър Юнайтед дадоха старта на тазгодишното издание на Шампионската лига. Двата тима направиха интересен мач в Швейцария, като в крайна сметка домакините стигнаха до обрат и победиха именития си съперник с 2:1.

Голямата звезда Кристиано Роналдо се разписа във втори пореден мач след завръщането си при "червените дяволи". CR7 откри резултата в 14-ата минута след отличен пас на Бруно Фернандеш.

11 минути по-късно Роналдо бе близо до нов гол, но стражът на домакините внимаваше и парира изстрела на португалеца.

В 35-ата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Аарън Уан-Бисака получи директен червен картон заради грубо влизане в краката на Кристофър Перейра. Това доведе и до смяната на Джейдън Санчо, който напусна терена, а на негово място влезе Диого Далот.

В края на първата част домакините бяха близо до връщането на равенството на таблото, но Фаснахт не успя да намери очертанията на вратата на Давид Де Хеа.

Втората част стартира с нова възможност за Роналдо. Седмицата на Юнайтед овладя дълъг пас и първоначално се освободи от Мохамед Камара, но впоследствие поправи грешката си. Въпреки претенциите на Кристиано, който се свлече на земята, съдията подмина ситуацията и играта продължи. 

Домакините поеха инициативата и това даде резултат в 66-ата минута, когато равенството бе възстановено. Никълас Нгамалеу демонстрира страхотно хладнокръвие и с изстрел от движение разпечата вратата на Де Хеа. Стражът на гостите имаше още доста работа до края на мача, като на няколко пъти се представи добре. В самия край обаче Сибачо успя да вкара втори гол за Йънг Бойс и да донесе успеха на своя тим.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
290