Ман Сити ще отвее Лайпциг в Англия


И. Ангелов

Ман Сити ще отвее Лайпциг в Англия

Манчестър Сити - РБ Лайпциг
Стадион: Етихад
Дата: 15.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити стартира сезона по лош начин като загуби Къмюнити Шийлд от Лестър и след това първия кръг на Висшата лига от Тотнъм. След това обаче тимът на Пеп Гуардиола се събра и спечели 3 мача във Висшата лига поред, вкарвайки 11 гола без да допусне. След загубата на финала на последното издание на Шампионска лига, "гражданите" ще се целят още една крачка по-нагоре този сезон и всичко започва тук.

РБ Лайпциг не започва добре при Джеси Марш, който загуби 3 от първите 4 мача в Бундеслигата. Последното гостуване на германците до Манчестър завърши със загуба от 5:0 от градския съперник на Сити - Ман Юнайтед. Това стана в групите миналата година, и очакванията са за нещо подобно и в този случай.

Откъм състави, при домакините Зак Стефен лекува коронавирус, а Бенджамин Менди остава задържан в полицията. В здравословен план Сити няма други проблеми. Лайпциг не може да разчита на контузените Марсел Халщенберг и Марсело Сарачи.

В последните си 4 мача в ШЛ Лайпциг допусна поне по 2 гола във вратата си. Сити превъзхожда противника във всяка зона и в голяма дълбочина, поради което се очаква победа за домакините.

Прогноза: Манчестър Сити - РБ Лайпциг 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

РБ Лайпциг (Джеси Марш)
 
Гулакси
   
Орбан
Симакан
Клостерман
Ангелино
Хайдара
Адамс
Собослай
Форсберг
Нкунку
Силва
Стърлинг
Торес
Марез
Гюндоган
Родри
Брюйне
Зинченко
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - РБ Лайпциг 3:0

  Сподели
301