Барселона и Байерн Мюнхен няма да се победят


Н. Гавазов

Барселона и Байерн Мюнхен няма да се победят

Барселона - Байерн Мюнхен

Стадион: "Камп Ноу", Барселона

Дата: 14.09.2021г.

Час: 22:00 ч.

Съдия:

Барселона посреща Байерн Мюнхен в най -вълнуващия мач от програмата на Шампионска лига във вторник.

Спомените от последната им среща все още са свежи, когато баварците, водени от Ханси Флик, пометоха каталунците с 8:2 на "Естадио де Луж". Ще може ли Барселона да си отмъсти година по-късно или това ще е "мисия невъзможна" за "блаугранас"  с оглед на факта, че Байерн запази основното ядро на тима си от двубоя в Лисабон?

Барселона много се промени за последните 12 месеца. Освен смяната на старото ръководство, което е добра новина за всички, които обичат клуба, "Камп Ноу" бе сполетян от тежка финансова криза, а в добавка към това иконата Лионел Меси напусна и пое към ПСЖ. Въпреки тези неприятности, каталунците влизат в двубоя без загуба от трите си мача в Примера дивисион. Колективът на Роналд Куман победи Хетафе и Реал Сосиедад, а на гости на Атлетик направи равен.

Байерн се раздели с предишния си наставник, който пое националния отбор на Германия и започна живота при новия старши-треньор Юлиан Нагелсман по прекрасен начин. Баварците записаха три победи и равен в четири срещи от Бундеслигата и вкараха 12 гола. През уикенда мюнхенци като гости пометоха с 4:1 своя конкурент РБ Лайпциг и отсега загатнаха, че и през този сезон няма да имат равен на себе си във вътрешното първенство.

Домакините са без Брайтвайт, Фати, Агуеро и Дембеле, които са контузени. Коман и Толисо са отсъстващи от гостите, а Гнабри е под въпрос.

Отборите се срещнаха 9 пъти в Шампионска лига, като Байерн е по -добрият отбор с 6 победи и 1 равенство, докато Барселона спечели само два пъти.

Поглеждайки двата съперника, ще видим един добре организиран отбор в лицето на баварците, като всеки един играч от гостите е на много високо ниво. Каталунците също разполагат с добри футболисти, но някои от тях вече са преминали славата си, а други са младежи, на които предстои дълъг път на развитие.

Повечето специалисти и букмейкъри предполагат победа за гостите, но нашите очаквания са за равностоен мач, в който домакините ще направят всичко възможно да опровергаят експертите и да зарадват феновете си. Именно трибуните ще са един от решаващите фактори в този мач. Съветът ни е за 1.5 гола в срещата, която ще завърши без победител.

Прогноза: Барселона - Байерн 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)
 
Нойер
   
Павар
Упамекано
Ернандес
Дейвис
Кимих
Горецка
Мусиала
Мюлер
Сане
Левандовски
Депай
Де Йонг
Коутиньо
Де Йонг
Бускетс
Педри
Алба
Пике
Араухо
Роберто
   
Тер Щеген
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - Байерн Мюнхен 1:1

  Сподели
486