Юве ще се справи в Малмьо


И. Ангелов

Юве ще се справи в Малмьо

Малмьо - Ювентус
Стадион: Еледа
Дата: 14.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Малмьо ще е въодушевен да посрещне голям отбор на свой терен във вторник вечер в Шампионска лига, но феновете щяха да са по-доволни ако формата на тима бе на по-високо ниво. В последните 6 мача на тима видяхме 3 загуби, но пък поне в последните 13 домакинства загубата е само 1.

Ювентус се представя дори по-зле от противника си, след като тимът няма победа в Серия А след 3 кръга, при 2 загуби. Изглежда загубата на Кристиано Роналдо през лятото прави намирането на баланс в тима трудно към момента.

Откъм състави, при домакините контузени са Ола Тойвонен, Йохан Дахлин и Жонас Кнудсен. Преглед преди мача ще преминат Пеня, Левицки и Мойзандер. При гостите с травми са Киеза, Артур и Жорже. Макс Алегри обаче ще има доста повече персонал налице, след като последната загуба с 2:1 поради правилата на ФИФА пропуснаха Дибала, Бентанкур, Куадрадо, Сандро и Данило.

Юве има 5 победи в последните си 6 мача в ШЛ и в тях вкара поне по 2 гола. Гостите са под напрежение за победи, което може да ги накара да сбъркат, но на хартия те не би трябвало да срещнат проблеми.

Прогноза: Малмьо - Ювентус 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Макс Алегри)
 
Шчесни
   
Лихт
Киелини
Куадрадо
Сандро
Бентанкур
Локатели
Рабио
Бернардески
Мората
Дибала
Чолак
Бирманцевич
Кристиансен
Риекс
Иноцент
Ракип
Олсон
Ларсон
Брорсон
Ахмедходжич
   
Диауара
 
Малмьо (Джон Дал Томасон)

Обоснована прогноза: Малмьо - Ювентус 0:1

  Сподели
540