Лудогорец ще запише добър резултат в Малмьо


FUTBOL-TV

Лудогорец ще запише добър резултат в Малмьо

Малмьо ФФ - Лудогорец
Стадион: "Еледа", Малмьо
Дата: 18.08.2021г.
Час: 22:00ч.
Съдия: Антонио Матео Лаос (Испания)


Лудогорец гостува на Малмьо в Швеция в първа среща от важния плейоф за влизане в групите на Шампионска лига. Разградчани до този момент играха страхотно и си заслужиха този двубой. Дори при поражение в двата мача - Лудогорец вече си гарантира участие в групите на Лига Европа. Целта на тима обаче е друга - групите на най-комерсиалния турнир в света. Прогнозата на FTV и на Futbolbet за първия мач е за знак - Х.

Отборите на Лудогорец и Малмьо изиграха по 6 мача от старта на кампанията в Шампионската лига и картоните натежават преди плейофа за влизане в групите. Звездата на българския шампион Кирил Десподов ще пропусне първата среща в Швеция, тъй като натрупа 3 жълти картона и автоматически ще отнесе един мач наказание. По подобен начин Бернард Текпетей пропусна реванша с Олимпиакос, но сега ще бъде на линия за двубоите с шведите.

Добрата новина за Валдас Дамбраускас е, че нито един футболист не "виси“ и не е заплашен за участие в реванша, ако получи жълт картон другата седмица. От началото на кампанията официално бяха санкционирани Игор Пластун, Каули Оливейра, Антон Недялков, Оливие Вердон, Клод Гонзалвеш и Стефан Баджи, но и шестимата са с по един жълт картон, а наказанието идва при три.

Като цяло в щаба на българите няма изненади, като Клаудио Кешерю и този път бе "зачеркнат". Почти сигурно ще се търси негов трансфер, като интерес към него има от румънски отбори.

Малко по-сериозна е ситуацията с Малмьо. Наставникът на шведите няма да може да разчита на титулярния си централен бранител Анел Ахмедходжич, който натрупа 3 жълти картона в реванша срещу Рейджърс. Нигериецът Бонке Иносент е наказан заради червен картон в същия мач. Датският полузащитник Сьорен Риекс пък "виси“ и ако получи жълт картон в първата среща ще пропусне реванша в Разград.

Може да се отбележи още, че един от най-добрите съдии в Европа Антонио Матео Лаос ще свири първия плейоф за влизане в групите на Шампионската лига между Малмьо и Лудогорец. Испанецът ръководи последния финал на ШЛ между Челси и Манчестър Сити (1:0).

 

ПРОГНОЗА: МАЛМЬО - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
358