Челси ще играе финал през Реал Мадрид


И. Ангелов

Челси ще играе финал през Реал Мадрид

Челси - Реал Мадрид
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 05.05.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Челси успя да излезе с отличен резултат в дъжда в Мадрид след 1:1 миналата седмица и сега има ценен гол на гости. Този гол е важен защото в последните 11 мача в Лондон "сините" допуснаха само 5 във вратата си, и всички дойдоха в загубата от Уест Бром в началото на април с 5:2, когато и тимът игра с човек по-малко.

Карим Бензема вкара голям гол на "Алфредо Ди Стефано" за да задържи шансовете на испанците за прогрес към финала на Шампионска лига. В последните 7 мача на гости за Реал тимът допусна само 2 гола, и няма загуба в 9 поред на гости. Статистически срещата изглежда като нулево равенство, но то няма да устрои гостите, които трябва да търсят голове и да отворят мача.

Откъм състави, Томас Тухел ще се надява да върне Антонио Рудигер в игра, след като той е под въпрос и пропусна последната победа над Фулъм с 2:0. Ковачич е аут с травма. 

Зинедин Зидан има повече проблеми, като под въпрос е участието на Марсело. Вазкес и Карвахал са контузени, а Менди и Рамос също може да пропуснат, след като не участваха в последната среща с Осасуна. Еден Азар също не впечатли в последния мач и може да не получи доверие.

Челси не загуби в 10 от последните 11 мача в ШЛ. Реал не загуби в последните 6 в ШЛ. Челси може да заложи на защитен подход и да изчаква съперника си с увереност в защитата, като търси как да атакува с младите си играчи в нападение. Англичаните са лек фаворит пред своя съперник и се очаква да прогресират.

Прогноза: Челси - Реал Мадрид 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Милитао
Варан
Одриосола
Начо
Модрич
Касемиро
Кроос
Асенсио
Бензема
Винисиус
Вернер
Хаверц
Чилуел
Маунт
Жоржиньо
Канте
Азпиликуета
Рудигер
Силва
Кристенсен
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Реал Мадрид 1:0

  Сподели
469