Ман Сити обърна ПСЖ във Франция (видео)


И. Ангелов

Ман Сити обърна ПСЖ във Франция (видео)

Пари Сен-Жермен прие Манчестър Сити в първата полуфинална среща от Шампионска лига. Днес на "Парк де Пренс" домакините поведоха рано в срещата, но допуснаха пълен обрат във второто полувреме до 2:1, като в края останаха и с човек по-малко и нямаше как да се върнат в мача.

ПСЖ започна агресивно и в 15-ата минута след корнер Ди Мария намери главата на Маркиньос за 1:0. До почивката домакините създадоха няколко опасности, като Неймар принуди Едерсон да спасява два пъти. Силва и Фоден тестваха Навас на другата врата.

След паузата Сити изравни в 64-ата минута малко след влизането на Зинченко, който намери Белгиеца на позиция за центриране след корнер, вратарят изчака нападател на Сити да атакува топката, но това не се случи и тя влетя в долния ъгъл преди Навас да може да реагира за 1:1.

В 71-ата минута Фоден спечели пряк-свободен удар на дъгата и Де Брюйне застана заедно с Марез за удар. Навас може би очакваше белгиецът да изпълни, но Марез стреля точно за 2:1. 6 минути след това Идриса Гай влезе опасно в гръб на Гюндоган и беше изгонен, като до края повечето събития останаха пред вратата на ПСЖ по тази причина.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
575