Реал и Челси оставиха интригата за реванша (видео)


FUTBOL-TV

Реал и Челси оставиха интригата за реванша (видео)

Реал Мадрид и Челси завършиха при резултат 1:1 в първата среща помежду си от 1/2-финалите в Шампионската лига. Двубоят се игра в испанската столица, а от крайния резултат лондончани ще са малко по-доволни, тъй като стигнаха до гол на чужд терен.


Кристиан Пулишич откри резултата в 14-ата минута. Американецът овладя дълго подаване от центъра, дело на Рюдигер, а след това финтира излезлия напред Куртоа и опъна мрежата за 0:1.

В 23-ата минута "Кралския клуб" бе много близо до изравняването. Бензема стреля, но топката срещна левия страничен стълб. В ответната атака Канте се озова на десния фланг и пусна късо към Пулишич, който мигновено продължи към Чилуел, но шутът на англичанина профуча встрани от лявата греда.

В 29-ата минута след едно заучено разиграване след корнер Марсело центрира към Каземиро, той свали с глава топката към Едер Милитао, който също с глава я прати в краката на Бензема, който от воле с бомбен шут отбеляза за 1:1.
В 41-ата минута Вернер напредна по дясното крило след индивидуална акция и опита късмета си, насочвайки коженото кълбо към близкия ъгъл, но в аут.

След почивката интересните положения бяха по-малко. В 50-ата минута пред Бензема се откри добра възможност, но той я пропиля. До края бе сравнително скучно и до нов гол не се стигна. Така всичко ще се реши на реванша в Англия.


— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
325