Ман Сити ще отвее Борусия Дортмунд


И. Ангелов

Ман Сити ще отвее Борусия Дортмунд

Манчестър Сити - Борусия Дортмунд
Стадион: Етихад
Дата: 06.04.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити продължи след паузата за национални срещи подобаващо и продължи с доминацията във Висшата лига с 2:0 над третия в таблицата Лестър Сити. В последните 27 мача Сити има 26 победи и сега уверено ще погледне към мечтаната Шампионска лига.

Борусия Дортмунд не се намира в най-добро състояние и в последните си 5 мача има само 1 победа. В събота тимът загуби важната среща с Айнтрахт Франкфурт, и сега тимът е на 7 точки от топ 4 позициите в Бундеслигата. 

Откъм състави, отново Сити се намира в перфектно състояние без никакви контузени имена, за разлика от своя противник. За Борусия се очаква на врата да видим отново Марвин Хитц, макар Бюрки да приближава завръщане. Контузени са Санчо, Витсел, Загаду и Шмелцер, а под въпрос е Мукоко.

Ман Сити не допусна гол в последните 7 мача в ШЛ. "Гражданите" спечелиха 7 от последните 8 мача в този турнир. Борусия обаче разполага с Ерлинг Холанд в нападение и вкара поне по 2 гола в 6 от последните 7 мача в ШЛ, като не загуби последните 7 срещи тук. Статистиката между отборите сочи, че германците не загубиха нито един от последните 5 мача със Сити, но шансовете за това тук са големи.

Прогноза: Манчестър Сити - Борусия Дортмунд 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Борусия Дортмунд (Един Терзич)
 
Хитц
   
Аканжи
Хумелс
Джан
Делейни
Герейро
Белингам
Дахуд
Азар
Ройс
Холанд
Стърлинг
Агуеро
Силва
Гюндоган
Родри
Брюйне
Зинченко
Кансело
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Борусия Дортмунд 3:1

  Сподели
346