Челси ще задържи Атлетико в Англия


И. Ангелов

Челси ще задържи Атлетико в Англия

Челси - Атлетико Мадрид
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 17.03.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Челси държи малък аванс с 1:0 след гола си на чужд терен от първата среща от осминафиналите на Шампионска лига с Атлетико. Откакто Томас Тухел пое Челси, само Такуми Минамино успя да вкара гол на този отбор и изглежда солидната защита е пътят към развитието на "сините" в близко бъдеще.

Атлетико Мадрид ще има трудна задача на гости в Лондон, след като в последните 7 мача тимът има само 2 победи. Формата е на страната на домакините, които вече и спечелиха на трудния терен на Атлетико. Известен оптимизъм придава формата на гости, където виждаме 4 победи в последните 6 мача. Освен това здравето в тима е перфектно.

Тухел не може да разчита на наказани Жоржиньо и Мейсън Маунт за натрупване на картони. Тиаго Силва и Тами Ейбрахам са поставени под въпрос с последните си травми.

При Атлетико Диего Симеоне напоследък залага на 4 човека в отбрана и това вероятно ще продължи. Той разполага с всички свои футболисти, като последно Хосе Хименес се върна към титулярите след различни проблеми.

Челси запази вратата си суха в 5 от последните 7 мача в ШЛ. "Сините" имат 5 победи в последните 6 мача в състезанието. И двата тима разчитат на солидната си защита, поради което е възможно и да не видим голове в този мач.

Прогноза: Челси - Атлетико Мадрид 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Савич
Хименес
Трипиър
Коке
Лоди
Йоренте
Саул
Феликс
Караско
Суарес
Вернер
Жиру
Зиеч
Алонсо
Ковачич
Канте
Одой
Рудигер
Кристенсен
Азпиликуета
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Атлетико Мадрид 0:0

  Сподели
429