ПСЖ ще довърши Барселона


И. Ангелов

ПСЖ ще довърши Барселона

Пари Сен-Жермен - Барселона
Стадион: Парк де Пренс
Дата: 10.03.2021 г.
Час: 22:00 ч.

ПСЖ изглежда категоричен фаворит за продължаване след като спечели с 4:1 на "Камп Ноу" в първия кръг с Барселона. Французите обаче са понасяли и по-известни обрати в последните години, именно от Барселона при предимство от първия кръг.

Барселона вече загря с един обрат през миналата седмица, като изостана с 2:0 от Севиля в Купата на краля и все пак се върна в добавеното време до равенство и победа, след което достигна финал. Тук противникът е от много по-висока класа и Маурисио Почетино ще е уверен, че ще задържи противника със сигурност при такова предимство.

Откъм състави, при домакините Неймар работи здраво за шанс за завръщане, но е под въпрос заедно с Флоренци и Дагба. Мойзе Кен изигра голяма роля в първата среща, но ще липсва с коронавирус, а Бернат е контузен. 

При Барса с контузии ще липсват Пике, Араухо, Роберто, Фати и Коутиньо. Жорди Алба бе заменен срещу Осасуна през уикенда с проблем, като е под въпрос за момента. 

ПСЖ спечели 4 поредни срещи в ШЛ, като вкара поне по 3 гола в последните 3 от тях. Тимът обаче загуби последното си домакинство срещу Монако с 2:0 и предстои да видим с какво поведение ще подходят гостите тук.

Прогноза: Пари Сен-Жермен - Барселона 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Щеген
   
Мингеса
Ленгле
Дест
Алба
Йонг
Бускетс
Педри
Дембеле
Меси
Гризман
Икарди
Мбапе
Верати
Мариа
Гай
Паредес
Курзава
Флоренци
Кимпембе
Маркиньос
   
Навас
 
ПСЖ (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Барселона 2:1

  Сподели
367