Юве ще триумфира в Порто


И. Ангелов

Юве ще триумфира в Порто

Порто - Ювентус
Стадион: Ещадио до Драгао
Дата: 17.02.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Порто се подготви добре за елиминационната фаза на Шампионска лига, като навлиза в този двубой с 4 поредни победи в последните си срещи. Освен това португалците имат само 1 загуба от 25 мача в кампанията този сезон. У дома Порто загуби само веднъж на свой терен през кампанията.

Ювентус постепенно подобри представянията си напоследък, но последно в италианската Серия А тимът загуби минимално от Наполи. През 2016-17 г. Юве срещна Порто на същата фаза в ШЛ и продължи след 3:0 общ резултат от двете срещи.

Откъм състави, за домакините мениджърът Серхио Консейсао няма да разчита на две от ключовите си имена - Отавио и Сануси, които са контузени. Поради това се очакват редица размествания в състава му.

Андреа Пирло няма да може да разчита на контузените Дибала и Артур. "Старата госпожа" обаче може да разчита на типичната си защитна постройка от четири човека, всички от които са на линия. 

Порто не допусна гол в последните 5 мача в ШЛ. Ювентус спечели 6 от последните 7 мача в състезанието. Юве има 3 поредни победи срещу Порто. Определено това е турнир, в който обичайно Кристиано Роналдо е в стихията си, а двата тима имат разлика в класите, която е в полза на гостите.

Прогноза: Порто - Ювентус 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Андреа Пирло)
 
Шчесни
   
Бонуич
Киелини
Куадрадо
Сандро
МакКени
Бентанкур
Кулушевски
Киеза
Мората
Роналдо
Марега
Тареми
Диаз
Корона
Оливейра
Урибе
Сар
Манафа
Лейте
Мбемба
   
Марчешин
 
Порто (Серхио Консейсао)

Обоснована прогноза: Порто - Ювентус 1:2

  Сподели
262