ПСЖ няма да загуби в Барселона


И. Ангелов

ПСЖ няма да загуби в Барселона

Барселона - Пари Сен Жермен
Стадион: Камп Ноу
Дата: 16.02.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Барселона се подготви за тази среща по перфектен начин като разби у дома си с 5:1 Алавес. В срещата Лео Меси показа, че е в най-добрата си форма с два гола и асистенция, и каталунците също се намират в добро състояние със 7 победи в последните 8 срещи. 

ПСЖ спечели четири срещи поред след последния успех с 2:1 над Ница в събота, но в състава на гостите ще липсват някои големи имена. Маурисио Почетино се изправя пред най-голямото си изпитание след поемането на отбора по Коледа, а той също има 8 победи в последните 9 срещи във всички турнири.

Откъм състави, при домакините Миралем Пянич и Сержино Дест се появиха срещу Алавес след скорошни травми. Контузени остават Пике, Фати, Коутиньо, Брайтвайт, Роберто и Араухо. Така ще видим нетипична постройка от Роналд Куман в защита, като той трябва да избере решение за липсата на Пике и Араухо в средата.

Почетино също има проблеми и не може да разчита на ключовите Неймар и Ди Мария, бивши играчи на Барселона и Реал Мадрид. Бернат също е контузен, а под въпрос са поставени Верати, Рафиня и Дагба. 

Барселона спечели последните 3 срещи с ПСЖ. Срещу този съперник каталунците вкараха поне по 2 гола в 5 от последните 6 мача между отборите. Срещу по-стабилни противници напоследък обаче Барса се затруднява, като преди седмица тимът загуби на гости на Севиля с 2:0. С проблемите в защита се очаква гостите да успеят да достигнат до голове, дори ако Меси затвърди формата си в този голям мач.

Прогноза: Барселона - Пари Сен Жермен 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Маурисио Почетино)
 
Навас
   
Маркиньос
Кимпембе
Флоренци
Курзава
Падерес
Верати
Гай
Кен
Икарди
Мбапе
Гризман
Меси
Дембеле
Педри
Бускетс
Пянич
Алба
Мингеса
Ленгле
Йонг
   
Щеген
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - ПСЖ 2:2

  Сподели
353