Роналдо не остави шансове на Барселона (видео)


И. Ангелов

Роналдо не остави шансове на Барселона (видео)

Барселона посрещна Ювентус в срещата от последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на "Камп Ноу" гостите спечелиха с 3:0 след два гола от дузпа на Кристиано Роналдо и попадение на МакКени. С успеха Ювентус завършва на първо място в групата, Барса е втора, двата тима с по 15 точки, докато Динамо Киев и Ференцварош допълват класирането с по 4 и 1 т., съответно.

В 13-ата минута днес Роналдо си спечели дузпа срещу Араухо и уверено вкара за 1:0 като прати вратаря в грешна посока. В 20-ата минута МакКени вкара атрактивен гол със странична ножица при добро центриране на Куадрадо за 2:0.

След почивката в 52-ата минута отново Юве получи шанс да бие дузпа, и отново Роналдо с подобно на първото изпълнение вкара за 3:0. В 77-ата минута след корнер Роналдо асистира на Бонучи за четвърти гол, който бе отменен от ВАР след преглед на ситуацията.

Междувременно на Стадион "Олимпийски" в Киев, Динамо Киев надви с 1:0 Ференцварош. Тук единствен гол вкара Денис Попов в 60-ата минута след като завърши с глава остро центриране от пряк-свободен удар.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
340