Порто няма да търси максимума с Олимпиакос


И. Ангелов

Порто няма да търси максимума с Олимпиакос

Олимпиакос - Порто
Стадион: Караискакис
Дата: 09.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Олимпиакос се бори за третото място в групата с Ман Сити, Порто и Олимпик Марсилия. Шансовете на гърците за постигане на мястото, даващо право на участие в Лига Европа са добри, тъй като всичко, което трябва да направи тима е да направи същия или по-добър резултат от този, който Марсилия постигне в Манчестър. Дори да загуби тимът може да прогресира.

Статистиката на домакините пред своя публика е добра този сезон, и шансовете за добър резултат също са налице, тъй като Порто няма за какво да играе. С победа португалският отбор не може да измести Манчестър Сити от първото място, а със загуба тимът няма как да пропадне под втората позиция, която държи.

Откъм състави, при домакините завърналият се в игра Юсеф Ел-Араби вкара хетрик през уикенда и ще играе с увереност в този двубой. Контузени остават Валбуена, Магуб и Дрягер. Лазар Рандиелович се върна след коронавирус и бе резерва в последния мач на тима.

При гостите Пепе и Маркано остават с контузии, докато Мамаду Лоум е с коронавирус. Очаква се гостите да отслабят състава с оглед липсата на реална цел. В тима се връща след наказание нападателят под наем от Ливърпул Марко Груджич.

Порто запази суха мрежа в последните 4 мача в ШЛ. Олимпиакос загуби последните 4 мача в турнира. Гърците обаче допуснаха само 2 гола в 9 домакинства този сезон.

Прогноза: Олимпиакос - Порто 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Порто (Серхио Консейсао)
 
Марчешин
   
Мбемба
Лайте
Манафа
Сануси
Виейра
Урибе
Диаз
Груджич
Тареми
Марега
Ел-Араби
Вроусай
Фортунис
Рандиелович
Бучалакис
М'Вила
Холебас
Рафиня
Сисе
Семедо
   
Са
 
Олимпиакос (Педро Мартинс)

Обоснована прогноза: Олимпиакос - Порто 0:0

  Сподели
156