Ман Сити ще довърши Марсилия


И. Ангелов

Ман Сити ще довърши Марсилия

Манчестър Сити - Олимпик Марсилия
Стадион: Етихад
Дата: 09.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

За Манчестър Сити този мач не е от особено значение, след като първото място в трета група е гарантирано, и няма какво да се случи за да не продължат "гражданите" към елиминациите на Шампионска лига. Пеп Гуардиола вероятно ще потърси победата с отслабен състав, тъй като трябва да мисли за дербито на Манчестър пред уикенда във Висшата лига.

Марсилия се представи потресаващо тази година в ШЛ и след 4 загуби се реабилитира с победа в последния кръг над Олимпиакос, която съхрани надеждите за попадане в Лига Европа. За да стигне третото място в групата и гърците да останат последни обаче, французите трябва да направят по-добър резултат от прекия съперник в последния кръг, а това изглежда невъзможно.

Откъм състави, само Серхио Агуеро е под въпрос за домакините, които се връщат към най-доброто си състояние постепенно. Очаква се място в тима да намерят по-малко представящите се хора в състава като Зинченко, Лапорте, Гарсия, Торес, Фернандиньо, Фоден, Аке и Силва.

При гостите наказан е Леонардо Балерди, докато контузен е Неманя Радонжич. Под въпрос е поставен Сансон. 

Манчестър Сити не допусна гол в последните 4 мача в ШЛ. Тимът избегна загубата в 14 от последните 15 мача в този турнир, поради което изненада е малко вероятна.

Прогноза: Манчестър Сити - Олимпик Марсилия 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Марсилия (Андре Вилаш-Боаш)
 
Манданда
   
Гонзалес
Кар
Сакаи
Амави
Камара
Ронже
Товин
Куизо
Пайе
Бенедето
Стърлинг
Торес
Силва
Гюндоган
Фернандиньо
Фоден
Аке
Кансело
Лапорте
Гарсия
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Марсилия 2:0

  Сподели
365