ПСЖ ще прегази Башакшехир


И. Ангелов

ПСЖ ще прегази Башакшехир

Пари Сен-Жермен - Истанбул Башакшехир
Стадион: Парк де Пренс
Дата: 08.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Ако другият мач в групата не е равенство, ПСЖ само трябва да избегне загубата тук и ще си гарантира прогрес от последната група в Шампионска лига, където тимът заема второ място с по-добра голова разлика от Лайпциг, но по-лоша от Манчестър Юнайтед, при трите тима на 9 точки в таблицата.

Истанбул Башакшехир със сигурност ще завърши последен в групата и това беше очаквано на старта на сезона. Тимът обаче победи Манчестър Юнайтед и не направи лош поход в състезанието.

Откъм състави, с проблеми при домакините са Икарди, Бернат, Салабриа и Дракслер, като последният е само под въпрос. Килиан Мбапе изненадващо няма вкаран гол в турнира този сезон, като вероятно ще играе срещу този съперник за повдигане на увереността. През уикенда той вкара своя гол номер 100 за ПСЖ на само 21 години.

При гостите бившият защитник на Ливърпул Мартин Шкъртел е с наказание. Жуниор Кайсара е контузен, а Даниел Алексич има коронавирус. Очаква се малка разлика на тима с онзи, който последно загуби с 4:3 от Лайпциг.

Башакшехир загуби 6 от последните си 7 мача в ШЛ. В 5 от последните 6 тимът допусна оне по 2 гола. Очаква се комфортна победа за ПСЖ, който няма да остави нищо на случайността.

Прогноза: Пари Сен-Жермен - Истанбул Башакшехир 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Башакшехир (Окан Бюрюк)
 
Гюнок
   
Понк
Епуреану
Рафаел
Мбомбо
Йозкан
Кавеци
Виска
Тюрюк
Кривели
Ба
Неймар
Мбапе
Мария
Паредес
Перейра
Ерера
Курзава
Флоренци
Кимпембе
Маркиньос
   
Навас
 
ПСЖ (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Башакшехир 3:0

  Сподели
248