ПСЖ надви десет от Ман Юнайтед в Англия (видео)


И. Ангелов

ПСЖ надви десет от Ман Юнайтед в Англия (видео)

Манчестър Юнайтед прие Пари Сен-Жермен в срещата от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на "Олд Трафорд" гостите спечелиха с 3:1 и така групата стана изключително интересна след като Юнайтед, ПСЖ и Лайпциг имат по 9 точки преди последния кръг, в който германците и англичаните се срещат, а ПСЖ ще играе с Башакшехир.

Още в 6-ата минута днес Неймар откри резултата след удар под ъгъл през Давид Де Хеа за 1:0. След допуснатото попадение Юнайтед овладя инициативата и притисна съперника в неговото поле. След редица положения до изравняване се стигна в 32-ата минута когато Рашфорд стреля от дъгата, а топката се отклони от бранител и влетя в мрежата през заблуден Навас за 1:1.

Във второто полувреме ПСЖ поведе отново в 69-ата минута след корнер, при който се получи карамбол и Маркиньос се оказа на правилното място за да матира Де Хеа за 2:1. Само минута след това Фред напусна игра след втори жълт и респективно червен картон за влизане остро в Ерера, което усложни нещата за домакините до края.

Така в 90-ата минута се стигна и до 3:1 за ПСЖ когато с много подавания ПСЖ унищожи защитата на домакините, а в края Рафиня намери Неймар за попадението.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
192