Динамо няма да затрудни Юве в Италия


И. Ангелов

Динамо няма да затрудни Юве в Италия

Ювентус - Динамо Киев
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 02.12.2020
Час: 22:00 ч.

Ювентус си гарантира излизането от групата след като отборите на трето и четвърто място имат по 3 загуби и 1 равен до момента след първите 4 кръга от груповата фаза на Шампионска лига. Италианците имат шанс и за първото място, където стои Барселона с 3 точки повече.

Динамо Киев ще се бори с Ференцварош за третото място в групата до края на груповата фаза. Както прекия си съперник, и Динамо допусна поне по 2 гола във всички мачове в ШЛ този сезон. 

Откъм състави, при домакините с контузии остават Джорджио Киелини и Мерих Демирал. В Серия А Алваро Мората е наказан за следващия мач, поради което може би ще участва тук. През уикенда пък Кристиано Роналдо получи почивка, като без него Юве не спечели нито една от трите си срещи в локалната лига. Хуан Куадрадо ще получи наказание при жълт картон, поради което вероятно ще бъде запазен за следващия кръг с Барселона. Бонучи се върна след дълго отсъствие и бе резерва последно.

При Динамо с травми са Олександър Тимчик, Микита Бърда, Володимир Костевич и Назари Русин. По-рано в кампанията голяма част от отбора липсваше поради коронавирус, но в момента всички останали играчи са налице.

Ювентус спечели в 9 от последните си 11 мача в ШЛ. Последните 3 мача между тези отбори бяха спечелени от "Старата госпожа" и Юве вкара поне по 2 пъти в тези мачове. Динамо допусна поне по 2 гола в 4-те си срещи в групата. 

Прогноза: Ювентус - Динамо Киев 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Динамо (Мирча Луческу)
 
Бушчан
   
Забарни
Миколенко
Кедзиора
Караваев
Шапаренко
Сидорчук
Циганков
Буялски
Пена
Супряха
Роналдо
Мората
Рамзи
Бернардески
МакКени
Бентанкур
Сандро
Данило
Бонучи
Лихт
   
Буфон
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Динамо 3:0

  Сподели
256