Ференцварош няма да спре и отслабена Барса


И. Ангелов

Ференцварош няма да спре и отслабена Барса

Ференцварош - Барселона
Стадион: Групама Арена
Дата: 02.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Ференцварош и Динамо Киев могат да се борят само за трето място с Барса и Ювентус до края на групите в Шампионска лига. Фаворитите вече гарантираха излизането си от групата, и сега Ференцварош, който до момента има само 1 точка, приема безгрешната Барселона с 4 победи. Домакините обаче не са без шансове, тъй като вкараха голове и в двата мача с Ювентус, както и в първия с Барса.

Каталунците определено се представят по-добре в Европа, отклкото в локалната Ла Лига. Ювентус обаче е само на 3 точки назад и все пак може да се получи разместване в първите две места до края.

Откъм състави, Ференцварош е в перфектно здраве, като няма нито един липсващ по каквато и да е причина играч. Ихор Каратин и Аиса Билал Лайдуни са на един жълт картон от получаване на наказание.

При Барса се очаква Роналд Куман да даде почивка на големите си имена като Лео Меси. Контузени в лагера на гостите са Жерар Пике, Ансу Фати, Серхи Роберто и Самуел Умтити. Под въпрос още са Араухо и Ленгле. 

В последните си 6 мача в ШЛ Барселона вкара поне по 2 гола на всеки съперник. Ференцварош допусна по най-малко 2 гола в последните си 4 мача в ШЛ. Домакините нямат победа в последните си 6 мача в това състезание.

Прогноза: Ференцварош - Барселона 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Щеген
   
Мингеса
Йонг
Дест
Фирпо
Бускетс
Пянич
Тринкао
Педри
Коутиньо
Брайтвайте
Нгуен
Узуни
Зубков
Сомалиа
Сигер
Хайстер
Ловренсикс
Двали
Фримпонг
Блазич
   
Дибуш
 
Ференцварош (Серхи Ребров)

Обоснована прогноза: Ференцварош - Барселона 1:3

  Сподели
606