Гладбах ще остави Интер последен


И. Ангелов

Гладбах ще остави Интер последен

Борусия Мьонхенгладбах - Интер
Стадион: Борусия Парк
Дата: 01.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

След 10 вкарани гола в последните два кръга на групите на ШЛ и две поредни победи над Шахтьор, Гладбах стигна до първото място в групата с Интер и Реал Мадрид, което може би е изненадващо с оглед очакванията при жребия. В последния мач между Борусия и Интер германците бяха близо до победата, но срещата завърши на равно заради късен гол на Ромелу Лукаку.

Интер е катастрофа в този сезон на Шампионска лига и стои на последното място в групата с 2 точки от 4 кръга. През уикенда италианците повдигнаха увереността след 3:0 срещу втория в Серия А Сасуоло. Този успех прекрати 3 поредни мача без победа на гости.

Откъм състави, при домакините Рами Бенсебаини се разболя от коронавирус и ще липсва заедно с контузения Жонас Хофман. Титулярният нападател Аласане Плеа е на линия и ще застане вместо Емболо на мястото си. В състава на домакините присъства отдаденият именно от Интер под наем Валентино Лазаро.

При Интер Артуро Видал е наказан след изгонването си миналата седмица. Марсело Брозович, Даниеле Падели и Александър Коларов са поставени под карантина от коронавирус. Матиас Весино е контузен, а под въпрос е Наинголан. Стефано Сенси се върна от контузия и може да заеме мястото на Видал.

Във всички 4 мача от Шампионска лига този сезон Борусия вкара поне по 2 гола. Интер не успя да победи в последните 5 мача в това състезание, и въпреки подобрението да е налице след завръщането на Лукаку в игра, предполага се, че германските домакини няма да се дадат лесно.

Прогноза: Борусия Мьонхенгладбах - Интер 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Интер (Антонио Конте)
 
Ханданович
   
Шкриниар
Врий
Бастони
Хакими
Барела
Галярдини
Сенси
Йънг
Лаутаро
Лукаку
Плеа
Тюрам
Щиндъл
Лазаро
Нойхаус
Крамер
Вендт
Лайнер
Елведи
Гинтер
   
Зомер
 
Борусия (Марко Розе)

Обоснована прогноза: Борусия - Интер 2:2

  Сподели
400