Реал Мадрид този път ще успее с Шахтьор


И. Ангелов

Реал Мадрид този път ще успее с Шахтьор

Шахтьор Донецк - Реал Мадрид
Стадион: Олимпийски
Дата: 01.12.2020 г.
Час: 19:55 ч.

След първите 2 кръга от групите на ШЛ Шахтьор се очерта като изненадата в състезанието, като победи Реал Мадрид с 3:2 и след това задържа Интер до равен. В следващите 2 срещи с Борусия Мьонхенгладбах обаче тимът първо допусна 6 гола, а след това още 4 и с двете поредни загуби слезе до третото място след Борусия и Реал.

Реал Мадрид загуби през уикенда в Ла Лига от Алавес с 2:1, но в ШЛ държи дистанция на Шахтьор от 3 точки. Зинедин Зидан сподели пред репортери, че няма обяснение за слабата игра на отбора си с Алавес, и той трябва да търси победа в момента задължително, защото това ще гарантира излизането от групата.

В двата състава има доста липсващи играчи. При домакините петима са с контузии - Дентиньо, Корниенко, Кочолава, Ислаили и Коноплянка. За Реал отново се контузи Еден Азар, и той се присъедини към Серхио Рамос, Дани Карвахал и Федерико Валверде в лазарета. Едер Милитао е на линия след коронавирус, а под въпрос са поставени Одриосола и Бензема.

В последните 3 мача в ШЛ Шахтьор не успя да вкара гол. За последно тимът вкара именно в срещата с Реал и го направи 3 пъти. Реал Мадрид вкара поне по 2 гола в последните си 4 мача в ШЛ, включително срещу Шахтьор. Исторически в последните 3 поредни срещи между тези тимове Реал вкара поне по 2 пъти на Шахтьор.

Прогноза: Шахтьор Донецк - Реал Мадрид 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Зинедин Зидан)
 
Куртоа
   
Варан
Начо
Вазкес
Менди
Модрич
Касемиро
Кроос
Родриго
Бензема
Винисиус
Соломон
Мораеш
Тете
Марлос
Майкон
Антонио
Киприано
Додо
Матвиенко
Бондар
   
Пятов
 
Шахтьор (Луис Кастро)

Обоснована прогноза: Шахтьор - Реал Мадрид 1:2

  Сподели
207