Марсилия трябва да се отсрами у дома с Олимпиакос


И. Ангелов

Марсилия трябва да се отсрами у дома с Олимпиакос

Олимпик Марсилия - Олимпиакос
Стадион: Щад Велодром
Дата: 01.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Марсилия има ужасяваща статистика в Шампионска лига от 13 поредни загуби след последното 2:0 от Порто миналата седмица. През уикенда тимът надви Нант с 3:1, което стана само втората победа в лигата за сезона у дома, но поне успехът ще има значение за повдигане на увереността преди този двубой.

Олимпиакос може да благодари на вратаря си Хосе Са за малката загуба от Манчестър Сити миналата седмица. Гърците допуснаха само 1 гол, но вратарят отчете 10 спасявания, а този мач носи шанс за гостите да постигнат статистика то 3 поредни визити до Марсилия, в които печелят. 

Откъм състави, домакините няма да разчитат на Леонардо Балерди след червения му картон миналата седмица. Контузен е още Неманя Радонжич, а под въпрос е Морган Сансон.

При гостите Лазар Рандиелович и Ахмед Махгуб са с коронавирус, контузен е Матю Валбуена, и под въпрос е още Брума. Юсеф Ел Араби се върна след негативен тест за вируса, и отново може да поведе атаката.

Марсилия загуби 13 срещи в ШЛ поред. В 12 от тях тимът допусна поне по 2 гола. В последните си 4 този сезон, домакините дори не вкараха гол. Олимпиакос обаче също не вкара в 3 поредни мача в ШЛ, които и загуби. Двата тима са аутсайдери в групата и това е последният шанс на французите да се реабилитират пред публиката си за слабата игра в състезанието.

Прогноза: Олимпик Марсилия - Олимпиакос 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Олимпиакос (Педро Мартинс)
 
Са
   
Семедо
Сисе
Рафиня
Холебас
М'Вила
Бучалакис
Масурас
Фортунис
Камара
Ел-Араби
Товин
Бенедето
Пайе
Куизон
Камара
Ронгие
Амави
Сакаи
Кар
Гонзалез
   
Манданда
 
Марсилия (Андре Вилаш-Боаш)

Обоснована прогноза: Марсилия - Олимпиакос 1:1

  Сподели
334