Неймар: Трябва да сме по-добри срещу Ман Юнайтед


И. Ангелов

Неймар: Трябва да сме по-добри срещу Ман Юнайтед

Нападателят на Пари Сен-Жермен Неймар обяви мнението си, че ПСЖ трябва да е на най-доброто си ниво за да победи Манчестър Юнайтед следващата седмица в Шампионска лига. Френският тим е на 3 точки зад лидера в групата Юнайтед и на равни точки с Лайпциг. Момчетата на Томас Тухел ще търсят отмъщение след загубата с 2:1 по-рано през сезона от "червените дяволи". След вчерашното 2:2 с Бордо, Неймар предупреди:

"Знаем важността на мача в Шампионска лига в сряда. Това е решаващо. Не играхме добре срещу Лайпциг в победата с 1:0 във вторник, но успяхме да спечелим. В сряда трябва да изиграем най-добрия си мач. Трябва да играем добре и да подобрим определени детайли, да играем повече като отбор, да сме по-организирани, иначе ще е трудно".

Вчера Бордо поведе на ПСЖ след автогол на Пембеле. Неймар изравни от дузпа преди обрат от Мойзе Кен, но Ясине Адли върна равенството във второто полувреме:

"Имахме притеснителна среща. Успяхме да вкараме голове, но липсваха определени детайли. Трябва да подобрим това защото ако не успеем в тази лига, то в нея обичайно печелим много мачове. Ако не успеем да се подобрим в Шампионска лига, там ще е много трудно".

  Сподели
142