Ман Юнайтед набързо надви Башакшехир (видео)


И. Ангелов

Ман Юнайтед набързо надви Башакшехир (видео)

Манчестър Юнайтед прие Истанбул Башакшехир в четвъртия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Днес домакините от "Олд Трафорд" спечелиха с 4:1 при силно първо полувреме, с което тимът остава първи в групата с 9 точки, ПСЖ има 6 точки след победата си над Лайпциг, германците имат също 6 т., и Башакшехир е последен с 3 т.

В 7-ата минута днес Бруно Фернандеш откри резултата със страховито воле от ръба на наказателното поле след една избита при корнер топка към него - 1:0.

В 19-ата минута при центриране на Телес, вратарят изпусна топката и Бруно реагира отново най-бързо и довкара с ляв крак за 2:0. В 35-ата минута пък Рашфорд спечели дузпа, която и изпълни за 3:0. 

През втората част Оле Гунар Солскяер побърза да съхрани енергията на Линдельоф още на почивката и го замени с Туанзебе, а в 59-ата минута Бруно, Рашфорд и Бисака напуснаха за Джеймс, Гринууд и Уилямс.

Така след отслабването на играта на домакините при пряк-свободен удар в 75-ата минута от Тюрюк, той успя да вкара от дистанция за Истанбул за 3:1, а последва и греда за гостите. В самия край, в 92-ата минута Юнайтед стигна и до последното си попадение когато при бърза атака Мейсън Гринууд бе изведен от дясно и центрира за Джеймс в полето за 4:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
116