Ман Сити ще остане непокътнат с Олимпиакос


И. Ангелов

Ман Сити ще остане непокътнат с Олимпиакос

Олимпиакос - Манчестър Сити
Стадион: Карайскаки
Дата: 25.11.2020 г.
Час: 19:55 ч.

Както всички в групата Олимпиакос също победи Марсилия, макар минимално, но гръцкият отбор не успя да капитализира с още добри резултати и остана на трето място след фаворитите Сити и Порто. По-рано този месец в Манчестър двата тима се разделиха при 3:0 за англичаните, и не се вижда как домакините тук ще спрат похода на Гуардиола от 3 победи.

Манчестър Сити е перфектен в групата и с 9 точки води класирането. Гуардиола и неговите момчета обаче може би ще са с понижено самочувствие след уикенда и Тотнъм, където загубиха с 2:0. Испанецът ще търси бърз отговор и връщане към победите.

Откъм състави, контузен за домакините е Матю Валбуена, а с коронавирус липсват Ел-Араби, Махгуб и Соурлис. Под въпрос за срещата са Хосе Холебас, Рубен Винагре и Брума. 

Ман Сити получи Рахим Стърлинг и Серхио Агуеро обратно след контузии и те могат да натрупат минути тук. Под въпрос са поставени Фернандиньо, Аке, Зинченко и Менди.

Манчестър Сити спечели 6 от последните си 7 мача в Шампионска лига. В последните 3 тимът вкара поне по 3 гола, като се предполага, че Гуардиола ще вземе четвърта победа в групата.

Прогноза: Олимпиакос - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Лапорте
Уокър
Кансело
Фоден
Родри
Гюндоган
Марес
Агуеро
Стърлинг
Судани
Масурас
Фортунис
Рандиелович
Бучалакис
М'Вила
Холебас
Рафиня
Сисе
Семедо
   
Са
 
Олимпиакос (Педро Мартинс)

Обоснована прогноза: Олимпиакос - Ман Сити 0:3

  Сподели
433