Барса ще успее срещу отслабен Динамо Киев


И. Ангелов

Барса ще успее срещу отслабен Динамо Киев

Динамо Киев - Барселона
Стадион: Олимпийски
Дата: 24.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

В предходния кръг на Шампионска лига Динамо Киев загуби на гости в Барселона със само 2:1 след като доказано каталунците се намират в криза. Последното обаче важи и за домакините, където проблемите са безброй.

Барселона спечели и 3-те си срещи в Шампионска лига, но през уикенда не подгря особено добре за този мач след загуба с 1:0 от Атлетико Мадрид.

Откъм състави, при домакините 9 човека липсват заради коронавирус, а с контузии са още Микита Бърда, Олександър Тимчик, Володимир Костевич и Назарий Русин. Заразените с коронавирус са все титуляри, участвали в ШЛ - Циганков, Нешчерет, Андриевский, Сидорчук, Шабанов, Родригес, Лиеднев и Сирота.

Барселона също има големи проблеми след като в последната среща Жерар Пике получи сериозна травма. Той се присъедини към Ансу Фати, Серхио Бускетс, Серхи Роберто, Роналд Араухо, Самуел Умтити и Осман Дембеле, като последният е под въпрос и може и да участва. От контузия се завърна Филипе Коутиньо.

В последните си 5 мача в ШЛ Барселона вкара поне по 2 гола. Срещу Динамо каталунците спечелиха 3 поредни срещи. В последните 3 мача в ШЛ Динамо допусна поне по 2 гола във вратата си. Роналд Куман все още няма победа в случаите, когато първи е допуснал гол с Барселона, което е важна статистика за гостите. Очаква се обаче гостите да победят в този двубой.

Прогноза: Динамо Киев - Барселона 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Барселона (Роналд Куман)
 
Щеген
   
Йонг
Ленгле
Дест
Алба
Пянич
Алена
Тринкао
Меси
Коутиньо
Гризман
Супряха
Пена
Хармаш
Цитайшвили
Шепелев
Буялский
Караваев
Кедзиора
Миколенко
Забарний
   
Бушчан
 
Динамо Киев (Мирча Луческу)

Обоснована прогноза: Динамо Киев - Барселона 0:2

  Сподели
282