Ювентус отново ще прегази Ференцварош


И. Ангелов

Ювентус отново ще прегази Ференцварош

Ювентус - Ференцварош
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 24.11.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Ювентус гарантирано ще излезе от груповата фаза на Шампионска лига с победа над аутсайдера в групата и ако Барселона не загуби от Динамо Киев в другата среща в групата. "Старата госпожа" спечели 3 от последните си 4 срещи, което включва и погром на гости на Ференцварош с 4:1 в третия кръг на ШЛ.

Ференцварош има само 1 точка и това бе очаквано в тази група. Тимът допусна 11 гола в трите кръга до тук. Успокоение е, че отборът все пак успя да вкара на грандове като Ювентус и Барселона, за да зарадва феновете си. Освен това съставът е в перфектно здраве. 

В лагера на Андреа Пирло има проблеми. Контузени остават Джорджио Киелини, Леонардо Бонучи и Арън Рамзи. Алекс Сандро и Матиас де Лихт получиха първите си минути за сезона в последния мач на тима, вторият макар и като резерва. Мерих Демирал се връща от наказание, докато Хуан Куадрадо може да получи наказание ако си изкара още един жълт картон.

Юве спечели 8 от последните си 10 мача в Шампионска лига. Ференцварош допусна поне по 2 гола в последните 3 мача в ШЛ. В този турнир Ференцварош няма победа в 5 поредни мача.

Прогноза: Ювентус - Ференцварош 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ференцварош (Серхи Ребров)
 
Дибуш
   
Блазич
Ковачевич
Ловренцсикс
Ботка
Сигер
Каратин
Сомалиа
Зубков
Нгуен
Исаел
Роналдо
Мората
Бернардески
Киеза
Рабио
Бентанкур
Сандро
Куадрадо
Лихт
Демирал
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Ференцварош 3:0

  Сподели
471